Ramadhan Al Mubarak 2011

12:06:00 AM

Ouh yea. Tadi dah terawih pertama. Kat TV dah ada tayang Pakcik tu mengumumkan nampaknya anak bulan. Alamatnya?

ESOK PUASAAAA!



Ingin dipohon ampun maaf dengan semua orang seandainya terkasar bahasa,terlanjur kata,ada salah dan silap,dan sebagainya. Kami masih manusia. Kami semua tidak maksum. Sekali sekala ada juga kesilapan yang berlaku tanpa disedari. Mohon ampun dan maaf.

Dengan ini,diambil kesempatan ini untuk mengucapkan,Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak kepada semua!

Bulan Ramadhan ni datang sekali je setahun.

Kita benefitkan Ramadhan kali ni dengan amal ibadah sama sama. Harap harap,nilai nilai yang kita dapat kali ni dapat diteruskan even sampai after Ramadhan.

You Might Also Like

5 komen

  1. maaf, nak tegur sikit.
    pasal hadis tu, dh lama perkara ni dibincangkan. sjk tahun 08/09 xsilap. hadis tu sbnanya hadis daif (lemah). hadis yg xblh dijadikan dalil.

    tp blh je nk minta maaf sbb kita diwajibkan utk memohon kemaafan setiap hari, kan? :)

    ReplyDelete
  2. laaa, aku igt depaa dok mintak maap tuh sesaja!
    thanks for info. HAhA

    ReplyDelete
  3. selamat berpuasa! semoga kita menambah nilai pada bukan ramadhan ini dan sEmoga nilai yang ditambah itu berterusan sehingga lepas puasa. =D

    Eh macam repeat balik je ni. =.="

    tak apalah.saya tukang buat conclusion. :D

    ReplyDelete
  4. Ramadhan Karim ^^

    Maka balaslah dgn mnjawab "Allahu yubarik fiq" .

    ReplyDelete

Like us on Facebook

Follower